Story- брой 38/2012

-25%
е-списание - Story- брой 38/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 38/2012

(3.00 от 6 гласа)Криско пред Story за дрогата: Да, пробвал съм
За първи път рапърът Криско призна, че е опитвал дрога, но не е бил арестуван за притежание на такава.
„Дръпвал съм няколко пъти трева. Не е за мен. Пада ми кръвното и ми става лошо“, сподели пред списание Story "виновникът" за парчетата на "И ти не можеш да ме спреш" и "Почивните дни".

Макар да отрича да е бил арестуван за притежание на наркотици, Криско признава, че си е имал вземане-даване с униформените преди години. Кога и защо се е сблъсквал с хората от властта, какви жертви е правил заради момиче, какъв е бил в училище, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 19 септември.

От него можете да научите още защо Димитър Рачков не може да каже "Обичам те" на Мария Игнатова, как фолк певицата Кати успя да запази детето си след раздялата с мъжа си, както и още много вълнуващи истории от живота на българските и чуждите знаменитости.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131281901738
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: