Story - брой 34/2013

-25%
е-списание - Story - брой 34/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 34/2013

(3.00 от 7 гласа)











Пенка: Спасих се от магистралата

Най-скандалната претендентка за "Мис България 2013" - Пенка, откровено разказва пред списание Story за тежкия си живот и за това, как е успяла да се спаси от съдбата на магистралките.

Въпреки че е израсла в домове за сираци и е спала на улицата, тя е успяла да не стане нито наркоманка, нито проститутка. Това се случило благодарение и на батко й.

"Брат ми, който е с 4 години по-голям от мен, винаги ни е насочвал в правилната посока, винаги ни е помагал. Той защитаваше мен и сестра ми да не ни закачат и да не ни бият, защото в пансионите непрекъснато имаше побоища, изнасилвания...", спомня си за трудните години Пенка.

Какви потресаващи откровения прави още Пенка, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 21 август.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819134
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: