Story- брой 33/2012

-25%
е-списание - Story- брой 33/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 33/2012

(3.75 от 4 гласа)Глория изгони поредния комплексар

Примата на фолка Глория призна пред списание Story, че отново е сама, тъй като съвсем наскоро се разделила с последния си любим.
„Уж беше принц, но като го целунах, се превърна в жаба“, през смях споделя певицата. Тя изобщо не се притеснява как въпросният господин ще реагира, когато разбере как е класифициран.
„Последният sms, който получих, гласеше: „Изяжда ме влиянието ти“, споделя Глория. "Как да реагираш на това? Явно човекът се е объркал. Първоначално му е било интересно и забавно да е с известна жена, но впоследствие разбрал, че се е захванал с нещо, което не може да го носи на плещите си. Явно има комплекс, човекът, но го разбирам все пак, не е лесно.“

Какъв според Глория е проблемът на мъжете, които започват връзка с известна жена, какви са приоритетите й в момента и какъв мъж иска до себе си, примата на фолка разкрива само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 15 август. 

От него можете да научите още, че година след сватбата Деси Зидарова подготвя развода си, че Наталия Симеонова вече не е приятелка на Магърдич Халваджиян и още много вълнуващи истории от живота на звездите.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131281901733
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: