Story - брой 25/2013

-25%
е-списание - Story - брой 25/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 25/2013

(3.17 от 6 гласа)Защо любовта на Ангел и Дорина беше тайна?

След победата си в Dancing Stars, най-младата двойка Ангел и Дорина призна, че са заедно и в живота. Двамата разказват ексклузивно пред списание Story как приятелството им е прераснало в бурна любов. Как родителите им са приели връзката им и дали чувствата им един към друг са им помогнали да достигнат до първото място?

Партньорката на Ангел - Дори, разказва и как приема новата си тръпка: „Трябваше ми време да преосмисля чувствата си. Не можех да дефинирам още сама за себе си тези силни емоции, които изпитвах към него.“

Защо пазиха толкова дълго тайната си и защо са убедени, че са един за друг, четете в новия брой на списание Story, който излиза на 19 юни.

В броя ще откриете още сектантка ли е актрисата Вили Марковска и признанието на певеца Крум, че Емануела е жената, сторила му най-много злини е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819125
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: