Story - брой 24/2013

-25%
е-списание - Story - брой 24/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 24/2013

(3.33 от 6 гласа)Жени Калканджиева: Направих го за пари

Шефката на агенция Visages Жени Калканджиева без притеснение заявява в новия брой на списание Story, че причината да стане част от шоуто "Къртицата" е хонорарът, който е получила.

След излизането си от шоуто Жени сподели в типичния си откровен стил, че дивидентите, които извлякла, са парите, заради които всъщност се съгласила да участва, и новата светлина, в която започнала да вижда съпруга си след двата месеца принудителна раздяла.

„Това е единият от дивидентите, които спечелих от „Къртицата“ - казва Калканджиева. - Другият е парите. Да не си кривя душата, влязох в шоуто за пари. Не намирам нищо лошо в това, тъй като това е загубено време, в което можех да свърша много други неща. Още имам натрупани ангажименти, които не мога да смогна да отхвърля.“

Какво споделя още за отношенията, които има днес с половинката си Тачо, как връзката им се е променила, след раздялата им заради риалити шоуто и промени ли се мнението й за Николета Лозанова, след краткото им съжителство заедно, можете да разберете от новия брой на списание Story, Който ще е на пазара на 12 юни. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819124
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: