Story- брой 24/2012

-25%
е-списание - Story- брой 24/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 24/2012

(2.67 от 6 гласа)Златка Райкова - любовница в златна клетка

В новия си брой списание Story разкрива какво се случва с изкусителката Златка Райкова, която за втори път доброволно се раздели със светлините на прожекторите и медийното внимание.
Както по време на връзката си с бившата си половинка Павел, и този път изкусителката доброволно се затвори в златна клетка. Според мълвата причината за това е новият мъж в живота на Златка Райкова - скандалният плевенски бизнесмен Камен Балбузанов-Куката.

Именно заради него избягвала всички и категорично отказвала да се появява на събития, които биха накърнили новия й имидж на дама, коятоне търси слава на всяка цена, защото отново е постигнала статута на жена, която може да си позволи всичко.

В новия си брой 24, списание Story разкрива всичко за връзката на Златка Райкова и Куката, истината за отношенията му със законната му половинка Стела, от която има и дъщеря Естел.

От новия брой, който ще бъде на пазара на 13 юни, читателите могат да научат още каква лична драма е преживял Николай Първанов - Китаеца, кой и защо преследва Вики Терзийска, както и защо Хилда Казасян твърди, че нейният мъж е от бъдещето.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901724
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: