Story - брой 21/2013

-25%
е-списание - Story - брой 21/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 21/2013

(3.00 от 3 гласа)С кого е Яна - с Петко или с Орлин?

Спекулациите, че между танцьорката Яна Акимова и съсобственика на Night Flight – Петко Димитров, има тръпка, накара чаровната половинка на певеца Орлин Павлов да разкаже каква всъщност е истината.

„С Петко нещата са нормални, все пак той е хубав мъж, разбираемо е да ни свързват", са първите думи на красавицата от Dancing Stars. Дали обаче отношенията им са преминали от чисто професионални в интимни, можете да разберете само от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 22 май.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819121
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: