Story - брой 19/2013

-25%
е-списание - Story - брой 19/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 19/2013

(2.25 от 4 гласа)Райна разкрива сексуалните си тайни

Фолк певицата Райна откровено споделя в новия брой на списание Story, че както в чувствата си, така и в леглото е импулсивна и огнена. 

„Не си падам по нагласените неща – като се прибера вечер, да ми запалят свещи, да се правят дълги увертюри... При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение. Затова и мъжете, които също имат въображение в секса, ме печелят - досега все на такива съм попадала“ - хвали се певицата. Тя напомня за мита, който битува сред силния пол – ако една жена танцува добре и се храни с видим апетит, значи е страстна в леглото. „Аз танцувам добре и се тъпча като звяр. Ако се съди по тези приказки, трябва да съм звяр в леглото!“ - смее се палавницата. 

Кой е мъжът, когото Райна все още съжалява, че е изоставила, по какви мъже си пада и глезена ли е била от силния пол, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 8 май. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819119
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: