Story - брой 16/2013

-25%
е-списание - Story - брой 16/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 16/2013

(3.50 от 6 гласа)Кой е виновникът Никол да не е доволна от себе си?

Синоптичката на Нова ТВ и ко-водеща на Dancing Stars е много самокритична и макар хората около нея да не спират да й правят комплименти, тя винаги има нещо, което не одобрява в себе си.
Брюнетката се определя като "борсук" и не прави типичните неща за момиче като нея.
„Всеки човек има своите особености", казва пред списание Story и в своя защита Никол. "Аз също не правя изключение. Майка ми дори постоянно ми повтаря, че никой няма да се съобразява с мен, защото съм тежък характер и едва ли би ме изтърпял друг, освен тя и татко.“
„Много амбициозна майка имам", допълва тя. "До ден-днешен никога не ми е казала: „Ти си най-красивата!“ или: „Ти си най-умната!“ Казваше ми само: „Можеш още!“
Защо не може да спи, какво я кара все още да живее при родителите си, макар да има собствен апартамент, можете да разберете от новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819116
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: