Story - януари-февруари/2020

Още от поредицата Story

Story - януари-февруари/2020

(3.70 от 10 гласа)











Не преяждайте с очаквания за чудеса!

Ако все търсим причини да бъдем, да сме активни, то няма да имаме никакво време да творим истинските чудеса. Те
ни се случват всекидневно, не някога, не когато е подходящо, или когато ние си ги поръчаме с фанфари празнично. Винаги, в края на годината и на прага на новата, се опитваме да трасираме пътя си с обещания да сме изпълнени с вяра,
надежда, ентусиазъм, и така, до поредното, но задължително разочарование, което ще срещнем. Неизбежно е! Ако започваме всеки път с тази напудрена фантазия как се случват най-желаните неща в живота ни, винаги ще изпитваме чувство за вина, че нищо не сме постигнали.
Както мъдро отбелязва един от героите ни – д-р Йонко Мермерски „От не всеки се очаква да постигне световен рекорд в някакво направление.
Но се изисква да се появиш навреме, за да си свършиш работата, която трябва да свършиш“. Това е разковничето. Не да очакваш, а да свършиш работата си, според способностите си. Не бъдете скромни, а с радост разкривайте всичко, което вълнува сърцето ви, всичко, което умеете с ръцете си, всичко, което умът ви създава – това е чудото. Всеки от нас, с уникалния си пъзел от таланти и способности. Ако никога не ги използвате, никога няма да откриете колко вълшебен може да е животът ви.
Късметът не е в лотарийния билет, във вярата без действие. Чудото се е стаило в нашите страхове и очаква да бъде помилвано, за да ни направи достойни. Какъв е смисълът да имитирате щастие, да живеете в заблудата, че нещо ви се полага, като „велики“, след като можете да използвате времето, за да се усъвършенствате. Пожелаваме ви година от чудеса, вашите чудеса, не онези, които някой друг изисква от вас – на никого не дължите чудеса, освен на себе си. Бъдете чудесни!
Галина Чолакова-Попова
главен редактор



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 2020131281910102
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: