Story - брой 29/2013

-25%
е-списание - Story - брой 29/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 29/2013

(3.00 от 2 гласа)











100 Кила си плащал наема със стриптийз

Рап звездата 100 Кила даде откровено интервю за новия брой на списание Story, от което става ясно, че се занимавал с всевъзможни неща, за да припечелва. Преди две-три години изпълнителят на "Аз съм 6" толкова го закъсал, че за да си плаща квартирата, работил като стриптизьор в един клуб във Варна.

„Е, аз още си танцувам, ама за кеф“, допълва шеговито Явор. Истина или не, от неговата уста всичко звучи доста достоверно.

Различава ли се приятелският му кръг от трудните години и от днес, когато е един от най-актуалните хип хоп изпълнители у нас, пял на една сцена с Рик Рос, 100 Кила разкрива само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 17 юли.

Каква е неговата истина за скандалите с Мишо Шамара и имал ли е много жени в живота си, можете да разберете от новия брой на Story.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819129
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: