Story - юли/2019

Още от поредицата Story

Story - юли/2019

(3.90 от 10 гласа)Лятото на Рубикон
Най-влиятелните жени в света би звучало като небивалица в едни други мрачни и далечни времена. Сега обаче жените и успехът си подхождат толкова добре, че трудно можем да си представим по-красива и щастлива двойка.
Възможностите за слава и богатство са безгранични, а дамите смело хвърлят жребия и никога повече не се обръщат назад. Броят на жените милиардери в света е едва 90. Но пък онези, които са „просто“ милионерки и визионерки, имат многолюдна армия от почитатели. Каквото и да направят, то пише нова история. Лятото е сезонът на безгрижието, но твърде често го бъркаме с безделието. Мързелът обаче не е почивка, не носи удовлетворението, не изкарва и парите ни. И ако поне 20 минути на ден отделяме за собственото си израстване, дори в безметежно лято, бихме могли да постигнем и част от влиянието и богатството на тези дами. Винаги съм си мислила, че твърде лесно се отказваме да бъдем признати. Причината е известна – това носи още отговорности, още работа и задължава да се генерират още идеи, с които да се съревноваме със себе си. Колко от нас имат този кураж? Но пък се питам, колко ли смислен щеше да е светът, ако наистина се борихме да реализираме потенциала си, отколкото да отглеждаме мързела и недоволството си. Нека това лято бъде вашият Рубикон, хвърлете зара и никога повече не се връщайте назад към скуката. В свят, който дава толкова възможности, да скучаеш със собствените си таланти, е недопустимо.

Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 20191312819107
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: