Story - май/2019

Още от поредицата Story

Story - май/2019

(4.06 от 16 гласа)Искате ли да сте богати, да имате милиони, да притежавате луксозни автомобили, имоти, да пътувате? Искате, разбира се. А защо искате? Сигурно въпросът ще ви накара да вдигнете вежди в учудване. Че как е възможно изобщо да има подобно питане? Сигурно мислите, че ще бъдете щастливи, красиви, свободни. Главните герои на броя ни доказват, че в този рай пясъчният часовник на времето е високоскоростен и се изисква много мъдрост, за да запазиш последните песъчинки – те са напълно достатъчни, но те не го знаят. В крайна сметка си плащаш, за да бъдеш богат. И както Гогол мъдро е отбелязал: „Парите струват доста скъпо“. Винаги трябва да си задаваме въпроса какво и колко можем да „продадем“ от себе си, за да притежаваме нещо, от което нямаме нужда. Това, излишното, е кичът. Той показва кога не знаеш какво е луксът и не си си научил как да го притежаваш. Парите са изключително лош показател за успех, според разбиранията на единствени хипар милионер – Ричард Брансън, по-лоша от тях е само славата. Тя застигна Баневи и Арабаджиеви като потоп, след като вече се бяха засипали с пари. И двете фамилии не бяха готови за това. Когато не можеш да си богат, а това означава не да трупаш, а да създаваш, неизменно лошият ти вкус, липсата на стил, проличават първи. Богатството изисква повече от това да имаш милиони, то е възможност, която само малцина могат да оползотворят. Мнозинството се самоубива с алчност, кич и глупост. Никога не се подлъгвайте по това, че някой е изкарал повече пари от вас. Някои хора с милиони не знаят есенцията на живота – знанието, че имате достатъчно. Струва повече от няколко милиона, за които все някой ден си плащаш.

Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 20191312819105
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: