Story - юли/2018

Още от поредицата Story

Story - юли/2018

(4.33 от 12 гласа)Бъдете неподготвени!

Някак патетичен е новият ни брой. Двама мъже ни накараха не просто да достигнем собствените си граници, но и да се сблъскаме с техните - Тодор Славков и Антъни Бурдейн. Нищо не ги свързва, или поне на пръв поглед, но и двамата са
толкова неконвеционални, с толкова бунтарска мощ и мисъл. За Антъни накрая тя се превърна в светлина, която през мъглата на славата му показа, че депресията не бива да бъде оставяна да е спътник на никого – болката наистина е непосилна за един човек. За Тодор Славков има друг нюанс – неговата биография е неговият учебник, от който той разбира, че е по-добре да си необходим на себе си, отколкото на всички останали – на хората с разпасано любопитство, на каузите, лозунгите и алкохола. Комбинацията от всички тези съставки е не по-малко самоубийствена.
Но как един човек може да бъде подготвен за каквото и да било? Всъщност, именно това значи да си жив. Да си неподготвен за абсолютно всичко, защото винаги, абсолютно винаги, ти се дава само една възможност. Затова трябва да се опита сега.
Каквото и да правите, не очаквайте да сте подготвени, не очаквайте, че нещо просто ще премине през вас и вие пак ще сте същите. Оставяйте следи, не съмнения и прокудени надежди. Бъдете сега и създавайте единствената си възможност да откриете предназначението си. А то не е в притежанията ви, а в това да сте будни, а накрая да кажете – бях и опитах.
 
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819107
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: