Story - брой 9/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 9/2016

(3.33 от 6 гласа)Хазарта: Малко са нещата, които харесвам в себе си

Той е градска легенда, цитират го, слушат го, някои дори опитват да му подражават - във всякакъв смисъл, но Ицо Хазарта искрено се смущава, когато някой го прави.
Някак му е неудобно да говори за себе си, да се промотира в „аз“ форма. Не му е важно да е важен, да е със статус на последна инстанция, но пък категорично изказва позиция и го прави с мъдростта на софийското момче, преминало през всички стадии на еволюцията на столичния гъзар.
В новия брой на списание Story Ицо Хазарта признава, че не са много нещата, които харесва в себе си, и все още влиза в битки.

"Не са много нещата, които харесвам. По-важното според мен е, че това, което не харесвам, гледам да го променя, и с времето до голяма степен успявам", обяснява хип хоп изпълнителят.
Какво споделя още Ицо Хазарта, който ще бъде един от членовете на журито в новия сезон на "България търси талант", можете да прочетете в ексклузивното му интервю за списание Story, което е на пазара от 1 март.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281919
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: