Story - брой 8/2014

-25%
е-списание - Story - брой 8/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 8/2014

(3.88 от 94 гласа)В навечерието на 39 - ия си рожден ден, една от най-красивите жени у нас - Жени Калканджиева, разкрива в откровена изповед най-хубавите и най-трудните си моменти пред списание Story.

„Била съм харесвана от мъже, които са могли да ме отглеждат, да ме носят на ръце, да ми купуват... Но аз не мога да бъда зависима. И избрах трудния път пред лесния, готиния, охолния. Свободата ми е най-важното нещо. Така трябва да е за всички хора. Харесва ми, че аз мога да избирам, да решавам. Трудно е, но е страхотно. Иначе изглежда много прекрасно някой да ти каже какво да правиш. Ако направиш грешка, няма да го мислиш, защото не е твое решения. Но аз съм такава, така ми харесва и съм щастлива. Затова ме уважават и моите приятели.“, обяснява Жени Калканджиева.

Какво сподели още шефката на Visages за премеждията си през годините, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 2014131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: