Story - брой 6/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 6/2016

(4.14 от 14 гласа)Емануела има нов мъж до себе си, бившите се срамуват от нея, а тя не спира да провокира бащата на детето си.

През последните месеци тя превърна живота си в гамбит, който разиграва толкова самоубийствено, че дори и най-верните й приятелки и близки не могат да разберат атаките й, които се връщат като бумеранг към нея. А тя, разбира се, вярва патологично, че това е PR кампания.

След като обвини бащата на малкия си син във всички възможни грехове - изневяра, гей връзка, побой ка...кто върху нея, така и върху детето, Емануела взе, че му се извини с думите, че се е объркала. С днешна дата двамата вече не са заедно, но пък списание Story разкрива, че певицата изобщо не страда толкова за него, колкото се опитва да го покаже публично и дори вече се радва на нов мъж в живота си - отново млад, успешен и влюбен в нея.
Иронично е как успява да завърти в играта си всички мъже, с които е била, а те след това с подвита опашка да напуснат бойното поле. Има един единствен отговор – срам. Всички те изпитват вина, крайно неудобство и огорчение от измамата и манипулацията, на която са били подложени, от дискредитирането, от пречупената воля и его.

Още за манипулациите на Емануела и каква беше реакцията на бившия й съпруг Никола, когато чу името й можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 9 февруари.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281916
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: