Story - брой 6/2014

-25%
е-списание - Story - брой 6/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 6/2014

(4.50 от 2 гласа)Бившият на Поли я заплашвал да мълчи

Поли Генова е получила ултиматум от бившия си приятел Вернер да не споменава името му по какъвто и да било повод и начин, научи списание Story от самата певица.
Именно по тази причина блондинката избягва да коментира връзката си с ТВ водещия, която неочаквано и за нея се разпадна, докато тя се състезаваше в предаването "Музикална академия".
Положителните емоциите от победата й тогава бързо бяха притъпени от скандалното решение на Вернер да се изнесе тайно от дома им, без да дава на половинката си каквото и да е обяснение.
Още за отношенията между вече бившите влюбени Поли Генова и Вернер, както и с какво са били тормозени едни от най-популярните дами у нас, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819106
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: