Story - брой 52/2014

-25%
е-списание - Story - брой 52/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 52/2014

(4.25 от 4 гласа)Алисия: Чувствам се все по-силна

Фолк певицата Алисия си прави равносметка за изминаващата вече 2014 г и споделя в откровено интервю за новия брой на списание Story, че се старае да не хаби излишни нерви за събитията, с които се сблъсква.

"Да, с всеки изминал ден се чувствам все по-силна и самоуверена и, когато животът ме постави в неприятна за мен ситуация, не си казвам: „Защо на мен?”, а си казвам: „ОК, ще се справя и с това!” Човек никога не трябва да губи вяра в себе си, защото именно това го прави силен и му помага да преодолява трудните моменти", откровена е Алисия.
А ето какво си пожелава да й се случи през 2015 г.

"Здрава, мирна, плодотворна и изпълнена с хубави моменти - това пожелавам и на всички българи! През 2014 имаше много бедстващи хора, дано тази година да е по-добра и дано нашите управници намерят баланса в управлението на държавата ни и да осигурят по-добри условия за живот тук, за да бъдат по-малко младите хора, които търсят развитие в чужбина", категорична е изпълнителката.

За отношенията си с Ники Михайлов и за трудностите, през които двамата са преминали Алисия споделя в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 24 декември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819152
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: