Story - брой 48/2015

-25%
е-списание - Story - брой 48/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 48/2015

(4.10 от 10 гласа)Светлана Василева: Бях тормозена от богаташ

Участничката във VIP Brother Светлана Василева разказва в новия брой на списание Story за тежките моменти, които е преживяла по време на 3-годишната си връзка, която преди време приключила.
Блондинката споделя, че гаджето й, местен богаташ, всячески я е тормозил - и физически, и психически. Именно поради тази причина днес й е трудно да се влюби отново, тъй като няма доверие в мъжете.
 

„Преди година и половина излязох от 3-годишна връзка и все още ми е доста трудно да си намеря друг мъж. Има достатъчно около мен, естествено, но аз не мога да бъда себе си. Недоверчива съм, не мога да се отпусна. В скоро време надали ще мога да си намеря сериозно гадже – казва Светла. - Имам чувството, че мъжете не виждат човека в мен, а искат да ме имат заради външността ми, защото съм известна – с две думи, заради единия секс. Това ме плаши и ме кара да се държа по-студено и дръпнато, като ме ухажват.“
Защо обаче не съжалява за това време и какви са другите драми в живота й, Василева споделя в новия брой на списание Story, който е на пазара от 24 ноември.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819148
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: