Story - брой 48/2014

-25%
е-списание - Story - брой 48/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 48/2014

(3.83 от 12 гласа)Анелия струва 7 000 на нощ

Анелия е един от най-обичаните музикални изпълнители в България и 12 години след старта на кариерата й продължава да е на върха и да бъде сред най-скъпоплатените звезди.

Дни преди концерта й на 29 ноември, в който ще изпълни безспорните си хитове и дуетните си песни с Миро, Преслава, Илиян, Гъмзата певицата казва, че музиката е нейния живот, пише списание Story в новия си брой.
Освен това, тя следва своя път, което я кара да се чувства пълноценна. Всепризнат талант, Анелия е изцяло отдадена на музиката си, категорични са всички около нея.

Безспорно фактът, че е сред най-актуалните имена в попфолка, превръщат пайнерката и в обект на сериозно мъжко внимание. Защо крие мъжа до себе си можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 26 ноември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819148
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: