Story - брой 46/2014

-25%
е-списание - Story - брой 46/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 46/2014

(4.00 от 19 гласа)Веско Маринов: Жената, която исках, се оказа с друг

Вече 3 години популярният певец Веско Маринов се прибира сам у дома, но въпреки това не губи надежда, че отново ще намери любовта.

В новия брой на списание Story любимецът на хиляди българки споделя, че нищо чудно да срещне в лицето на някоя от фенките си, жената на живота си.

И за първи път споделя, че наскоро се случило да му трепне сърцето от дама, която харесва песните му и с която се познават отдавна. 

„От 2-3 години не бях изпитвал това чувство, но като я видях...Толкова много ми харесва, че си казах – ето, не си остарял, пак може да чувстваш. Но обстоятелствата около личния й живот са различни от това, което ми се иска да бъде. Тя е обвързана. Не може, не е морално да правя каквото и да било по нататък.“, откровено споделя Веско Маринов.
Какво споделя още любимецът на хиляди жени можете да разберете в новия брой на списание Story, който щe бъде на пазара на 12 ноември. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819146
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: