Story - брой 43/2014

-25%
е-списание - Story - брой 43/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 43/2014

(3.63 от 8 гласа)Струва ли Евгени Минчев 250 000 лева?

Лорд Евгени Минчев е сред най-коментираните Съквартиранти в новия сезон на VIP Brother, а според последната информация е и най-скъпият, прибирайки космическия хонорар от 250 000 лева.
В новия брой на списание Story звездният ПР разкрива защо си е позволил да плаче в шоуто, кои са най-лицемерните хора, които е открил вътре и защо си е забранил да има приятели.
„Приятелството е коварна работа. То може да ти извърти най-големия номер, заради съдържащата се в него упойка и привидно благоразположение на хората, които съм допускал до себе си. Имам хора, с които поддържам познанство, вечерям или се напивам, но интуицията и инстинктите ми на самотен ловец ме държат на разстояния от тях. Както се казва - нямам роднини, а съм твърде богат за приятели“, споделя Евгени Минчев в новия брой на списание Story.
Как ще коментира твърденията, че е самотен, както и любопитни неща от живота в Къщата на VIP Brother, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 22 октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819143
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: