Story - брой 40/2015

-25%
е-списание - Story - брой 40/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 40/2015

(4.11 от 19 гласа)е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Никита и Боби  се страхуват да се върнат в България

Макар че повечето близки приятели на Боби и Никита да са в България, те все още не са готови да вземат решението да се завърнат у нас.
В новия брой на списание Story двамата споделят, че животът в чужбина със сигурност не е в пъти по-лесен, отколкото тук.
"Има две страни. Животът ми е бил труден и в България, и в чужбина. Като млад бях охрана по дискотеки. Приятелите тук, купонът тече, обаче - нямаш пари да отидеш никъде да се забавляваш. И другата страна – отивам в чужбина, почвам да изкарвам пари, обаче купонът го няма, хората ги няма. И ти остава да си легнеш и да си преброиш парите. В Малмьо, където ние живеем, след 6 часа вечерта няма никой по улиците, все едно бомба е паднала. Цял живот съм бил на този кръстопът. Сега живеем там, изкарваме добри пари, има за прехраната, остават и отгоре, обаче ни тегли да се връщаме тук, да се виждаме с приятелите. Ето, вчера се събрахме на барбекю, беше супер весело и аз си викам –това е нещото, което винаги ми липсва толкова много", споделя Боби.  
"И при мен е така. Живея отдавна в Швеция, чувствам се напълно интегрирана в обществото, но никога не съм успяла, както и Боби, да си направя наистина близки приятелства, както тук. Там винаги се усеща дистанцията, дори буквално – когато излезеш с някого на кафе, той никога няма да седне толкова близо до теб, както сме седнали ние в момента. Справям се, но ако, не дай Боже, ми се наложи някой да ме закара някъде спешно през нощта, не зная на кого бих се обадила. Ако звъннеш и кажеш - имам нужда от помощ, ще ти отговорят: „Обади ми се утре, ще го обсъдим“, разкрива на свой ред Никита.
"Ако успеем във времето, може да си дойдем в България, но това е голям риск, страх ни е да се откъснем напълно от чужбина. По-скоро може би ще направим бизнес и в София и ще живеем паралелно и тук, и там. Говорили сме си да отворим едно голямо европейско тату студио. Още повече сега популярността на Милена може да ни лансира още по-добре. Но имаме много ангажименти и засега май пак ще остане в сферата на плановете", категоричен е ръгбистът.
Какво споделят още за живота и любовта си Никита и Боби можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 29 септември.

 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819140
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: