Story - брой 40/2014

-25%
е-списание - Story - брой 40/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 40/2014

(4.24 от 21 гласа)Зорница иска да е любовница, а не съпруга

Зорница Линдарева определено няма никакво намерение да влиза в ролята на съпруга, поне засега, тъй като не желае да се поставя в позицията на половинките на мъжете в живота й.
Бившата любовница на Тачо не крие, че за нея да има връзка с женен мъж не е проблем, като дори в Къщата на VIP Brother тя по никакъв начин не изпитва угризения, че е отмъкнала нечий съпруг.
В новия си брой списание Story обръща внимание на факта, че макар Линдарева да се хвали, че новата й половинка я обгрижва по всякакъв начин, тя никога не говори за него като за своята "любов".
„Връзката им е от много време и държат един на друг – това съм виждала аз, когато сме били заедно с тях. Тя е спокойна с него и му има доверие“, споделя пред изданието близка приятелка на Зорница Линдарева. Каква травма е преживяла Зорница  с мъж и защо се старае да не бъде в ролята на жертва, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 1-ви октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819140
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: