Story - брой 38/2014

-25%
е-списание - Story - брой 38/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 38/2014

(3.80 от 5 гласа) Мъж ли раздели Христина и Благой?

След като за никого вече не е тайна, че половинката на Благой Георгиев - Христина Витанова, го заряза, а причината за това беше обяснено с многобройните му изневери, се появи нова версия за това какво сложи край на поредното футболно семейство.

В новия си брой списание Story открехва вратичката към друг, доста сериозен слух, според който Христина е взела категоричното решение да се раздели с Благо заради друг мъж.

Според информацията бившата гимнастичка не се притеснява за бъдещето си и най-вече за това как ще се издържа, тъй като до нея имало заможен мъж, който, освен че я обожавал, изпълнявал и всичките й прищявки.

Именно поради тази причина Христина не криела щастието си и не се затворила у дома, както направи, когато Благо я изостави бременна, заради фолк певицата Лияна.
Още за новите версии за раздялата на Благой и Христина можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 17 септември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819138
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: