Story - брой 33/2014

-25%
е-списание - Story - брой 33/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 33/2014

(4.00 от 1 глас)Михаела Филева: Майка ми избяга от баща ми, за да ме спаси

Михаела Филева разказа драматичната си семейна история само пред списание Story.

От страниците на новия брой можете да научите как изпълнителката е израснала без баща си и кой я е научил да се справя сама в трудните моменти от живота си. Михаела дължи да поясни, че не баща й е изоставил семейството си, както повече хора са останали с впечатление, а майка й го е напуснала.

„Но след раздялата той не е направил повече никакъв опит да общува с мен. Затова аз знам много малко за живота му след нас", разказва младата певица пред Story.

"Знаех само, че има друго семейство и две момчета близнаци. Преди година братята ми изненадващо ме потърсиха чрез facebook.", допълва още Филева.

Още детайли около драматичната семейна история на Михаела Филева може да прочете само в новия брой на списание Story, който от утре, 13-ти август, ще е на пазара.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819133
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: