Story - брой 32/2015

-25%
е-списание - Story - брой 32/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 32/2015

(4.14 от 14 гласа)Григор Димитров недостоен за Мария Шарапова?

Много са спекулациите за това каква е причината Григор Димитров и Мария Шарапова да сложат край на близо 3-годишната си връзка.
Според най-упоритите слухове Маша е била тази, която е приключила всичко и то поради една важна за нея причина - в момента българинът преживява тежък период и не се представя добре на корта, пише списание Story в новия си брой.
Когато звездите афишираха любовта си, българинът направи най-силната си година - 2014-а, но сега изпадна в дупка. И край с авантюрата. Зложелатели твърдят, че Шарапова прозряла как потенциала на Гришо е стигнал максимума си, а тя няма намерение да дундурка неудачник.
Обича да побеждава, както на корта, така и в живота, не може да си позволи да бъде с мъж, който не я превъзхожда. Иначе няма с кого да се съизмерва като успех и пари.
Още за края на любовта на Мария и Григор можете да прочете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 4 август.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819132
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: