Story - брой 3/2015

-25%
е-списание - Story - брой 3/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 3/2015

(3.95 от 21 гласа)Защо бебето на Дичо и Карина идва след 7 години?

Седем години след началото на връзката си Дичо и Карина най-накрая ще станат родители.
През това време неведнъж или два пъти тръгваше слух, че известната двойка чака бебе, но това се оказваше впоследствие фалшива тревога.

Днес, новината, че очакват първия си наследник е вече факт, но идва въпросът защо им трябваше толкова време, пише Story в новия си брой.
"Ами Карина беше само на 23 години, като станахме гаджета", заявява Дичо, а Карина допълва, че в началото двамата изобщо не са мислили за дете..

"Преди 1-2 години вече започнахме да говорим за дете. Явно и на мен ми е било рано преди това. И се радвам, че си поживях", допълва певецът.

"Това важи и за жените. За модерния начин на живот, който хората водят сега, това е напълно нормално. Нашите майки са раждали само на 20 години, но...", казва на свой ред Карина.

Още откровения от бъдещите родители можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 14 януари.  

 

      е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151313650X03
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: