Story - брой 29/2014

-25%
е-списание - Story - брой 29/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 29/2014

(3.64 от 11 гласа)Развежда ли се Ивана с попфолка?

Въпреки че тази година фирма "Пайнер" отново ще реализира музикално турне, в което ще се включат най-популярните имена от фирмата, Ивана няма да пее на концертите.
Пред списание Story обявената за "Мегазвезда", "Певицата на народа" и "Кралицата на купона" споделя какво е нейното виждане по въпроса и обидена ли е от това решение на шефовете й.
„Не мисля, че е изненадващо, тъй като аз не съм участвала и на предишното турне. За тази година нямам покана“, лаконично коментира пайнерката.
В новия брой на изданието Ивана дава ясно да се разбере, че макар днес част от останалите й колежки да са "по-актуални", тя не е спирала да работи и да създава нови песни.
"Това, че не са станали „хитове” по дискотеките, не ги прави по-малко стойностни", обяснява изпълнителката.
Тя е категорична, че времето, в което заедно с Глория и останалите й колежки бяха във вихъра си е било по-разнообразно откъм парчета.
"Това, което става в момента, е едно серийно производство. Сегашните песни не надживяват времето, отделено за тяхното създаване", допълва Ивана.
Има ли мъж до себе си, какво споделя Ивана за дъщеря си и за кариерата си, можете да научите в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 16 юли. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819129
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: