Story - брой 28/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 28/2016

(3.75 от 8 гласа)Поп фолк певицата Джена и Атанас Стоев-младши от оркестър „Канарите“ вдигнаха сватбата на годината. Тържеството ще се запомни както в село Катуница, където е имението на свекъра и свекървата – Атанас Стоев-старши, основател на „Канарите“, и съпругата му Надя, така и в Пловдив. В Града на тепетата младоженците бяха венчани в църквата „Преображение Господне“, а в ресторант „Санкт Петербург“ със своите родители посрещнаха над 300 гости – роднини, колеги и приятели, с които пяха, играха и се веселиха до зори и не пропуснаха нито иден ритуал на традиционната българска сватба. Джена и Наско избраха единствено Story, за да разкрият уникални моменти в снимки от най-щастливия си ден, с които да зарадват почитателите си. Звездната булка, ден след тържеството и напът за медения си месец, пък сподели своите вълнения и интересни подробности за това как благосклонната съдба й е поднесла много по-голям подарък, отколкото някога си била мечтала.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819128
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: