Story - брой 26/2014

-25%
е-списание - Story - брой 26/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 26/2014

(4.00 от 17 гласа)Жената на Благой го заряза заради любовница

И Благой Георгиев, и поредната му любовница Биляна останаха без официалните си половинки, след като на бял свят излезе тайната им връзка.
В новия брой на списание Story бизнесменът Христо Сираков, който смяташе да направи бившата еротична танцьорка своя жена, обясни защо е наредил на перничанката "да си събира багажа и да се изнася", след като в интернет се появиха нейни и на Благо снимки.

"Аз имам имидж, който съм градил с години, имам достойнство и не мога да позволя подобно нещо. Отсичам и край. Назад никога през живота си не съм се връщал и няма начин този случай да бъде изключение“, обяснява Христо Сираков.
"Не ме интересуваха нейните обяснения и оправдания. Това, което тя си позволи да направи, означава, че няма и капка уважение и благодарност към мен – човекът, който се е грижил за нея през последната половин година.“, допълва още бизнесменът.
Какво сподели още по въпроса Ицо Стоте манекенки, както и самата Биляна, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 25 юни.  е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819126
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: