Story - брой 25/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 25/2016

(4.05 от 20 гласа)Една дама, с 14 години по-зряла от Валери Божинов, преобръща живота му, определя пътя му, но и фаталната му страст към "големи котета". Това е Ваня, която той среща по времето, когато е детето чудо в Италия – така го определят футболните анализатори и предричат блестяща кариера. По онова време Ваня от Горна Оряховица е студентка в Рим - млада, красива, амбициозна и отлично знаеща какво иска от живота – а това не е само Божинов, макар и да притежавал таланта да бъде голямата звезда на съвременния футбол. Как тази жена променя живота му, какво се случва помежду ими защо избира да сложи край на връзката си с Божинов, можете да научите от новия ни брой, който ще бъде на пазара от 28 юни.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819126
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: