Story - брой 25/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 25/2016

(3.88 от 8 гласа)Те са богове на терена и именно заради това мръсните им тайни предизвикват толкова полемика, когато излязат наяве.
Какво иска една красива жена? Красив, известен, мъжествен и богат мъж. Особено ако спада към графата перфектната златотърсачка. А какво търси един световноизвестен футболист, особено когато иска да разпусне след тежък мач или първенство? Красива, сексапилна и свободомислеща дама, която не създава проблеми - дори и вкъщи да го чакат любяща съпруга и няколко деца. В общи линии това е формулата и в родния, и в световния футбол. Но понякога от тази формула могат да произлязат непредвидени ситуации и всичко тайно да излезе наяве, предизвиквайки огромен скандал с неясни последици за известните мъже. Кои са най-скандалните футболисти, участващи на Евро 2016, и техните истории, доказващи, че парите и сексът ги управляват без изключение? От новия ни брой, който е на пазара от 21 юни, можете да научите шокиращите им истории и да разберете още любопитни факти от живота на българските и световните знаменитости.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819125
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: