Story - брой 24/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 24/2016

(4.29 от 17 гласа)Сбогом, приятелко!
Емблематичното приятелство на поп фолка - между Галена и Преслава, продължило 12 години и оцеляло в интриги и тежки моменти, приключи - този път може би завинаги. Каква е причината?
В средите на българския поп фолк приятелство няма, особено между дамите, потвърждават сами не една и две представителки на лекия жанр. Всяко правило обаче си има изключения и в този случай то бе емблематичната любов между две от най-известните певици – Галена и Преслава. Дружбата им датираше от далечната 2004 г., когато двете, още прохождащи певици, са живели заедно на квартира в Димитровград, за да станат по-късно част от музикалната компания „Пайнер“. През годините приятелството им мина през много изпитания, зложелатели неведнъж се опитваха с интриги да развалят отношенията им, но двете успяваха да ги превъзмогнат, да устоят на конкуренцията помежду си и да продължат заедно напред. Макар житейският им статус в един момент да стана различен – Галена отдавна е семейна с дете, а Преслава все още не е намерила мъжа на мечтите си, това също не се оказа сериозен препъни камък в милите чувства, които те изпитваха една към друга. Тазгодишните награди на телевизия „Планета“ обаче се оказаха вододела, който сложи край, може би завинаги, на красивото им приятелство. А враждуващите фенове на двете певици вече месеци наред спорят коя от двете е виновна и коя – в правото си да се чувства предадена.Кой и какво постави на тест отношенията им, можете да научите от новия брой на Story, който ще е на пазара от 14 юни.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819124
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: