Story - брой 23/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 23/2016

(3.53 от 15 гласа)Въпреки бляскавия живот, контактите му със звезди от спорта от световна величина и срещи с политически лидери и личности, като Йоан Павел II, Христо Стоичков си остана като нешлифован диамант. Той инатливо пази своята идентичност с непримиримите си виждания за добро и зло, ценно и незначително, които продължава да изразява бурно, често цинично на глас, без да се съобразява с хора и обстоятелства. Ругатните му си останаха негова запазена марка по света, а тези, с които е работил през годините, са свикнали с чепатия му, недодялан характер и маниера му да зачерква завинаги тези, които по някакъв начин за засегнали чувствата му. Но най-близките му твърдят, че зад тази броня се крие чувствителен и раним човек, който само те – семейството и най-верните му приятели, познават. Мнителен и научен отдалеч да надушва използвачите, Стоичков трудно допуска някого близо до себе си. И твърди, че познава хората, като ги гледа право в очите. Кой е най-близкикят му човек, на кого се доверява и как се е научил да оцелява, можете да научите от новия ни брой, който ще бъде на пазара от 7 юни.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819123
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: