Story - брой 22/2015

-25%
е-списание - Story - брой 22/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 22/2015

(3.95 от 21 гласа)Бони се омъжва за богат ливанец

От 4 години фолк певицата Бони е сериозно обвързана с богат ливанец, за когото дори има намерение да се омъжи.
В новия брой на списание Story фолк певицата разкрива, че отношенията им са доста сложни, тъй като той иска нещо от нея, което тя не е готова да му даде - да намали до минимум участията си в нощните клубове. В неочакван обрат обаче темата поема в съвсем различна посока. За първи път новата половинка на Бони - бизнесменът Раби, дава интервю, в което споделя и своята гледна точка за връзката им. А именно, че ливанецът иска Бони за своя съпруга, а думите й за натиск от негова страна и различно виждане за бъдещето й, определя като недоразумение.
"Бони по принцип е малко импулсивна. Говори някакви неща, после съжалява, че ги е казала. Нещата не стоят точно така. В една сериозна връзка, ако двама човека се обичат, няма начин да няма търкания. Ние се ревнуваме, защото се обичаме. Знаете ли, аз за първи път давам интервю. Бизнесмен съм и при нас нещата не са като в шоубизнеса", споделя Раби.
"Аз никога не съм имал проблем тя да пее, даже нееднократно аз съм я карал на работа. Просто според мен тя е на такова ниво, че трябва повече да подбира ангажиментите си, да не ходи по участия навсякъде и на всяка цена, трябва да държи някакво ниво. Но това е мое мнение, аз само го казвам", допълва още любимият на Бони.
Какво споделят още двамата влюбени можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 27 май. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат:
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819122
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: