Story - брой 21/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 21/2016

(4.00 от 5 гласа)Зодиак - един от най-бруталните серийни убийци

Зодиак е един от най-големите неразкрити серийни убийци след Джак Изкормвача.
Въпреки че полицията разследва над 2500 заподозряни, случаят никога не е официално разкрит.
През октомври 1966 г. едно убийство поставя началото на страховита серия от престъпления, които хвърлят в паника жителите на Сан Франциско. Години наред Зодиак се подиграва с полицията, изпращайки на медиите странни шифри, телефонни обаждания и обидни криптирани бележки. Преди всичко това да приключи, този умен и диаболичен убиец променя живота на осем души, само двама, от които оцеляват, за да разкажат историята си.
Кои са те и какво споделят за срещата си с един от най-бруталните убийци в света можете да прочетете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819121
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: