Story - брой 21/2015

-25%
е-списание - Story - брой 21/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 21/2015

(3.93 от 14 гласа)Христина: Чувствам се чудесно без Благой!

Бившата половинка на Благой Георгиев и майка на двете му деца - Христина Витанова, се чувства прекрасно след раздялата им, разкри самата тя в новия брой на списание Story.
Въпреки множеството "новини", че двамата бивши не могат да се понасят, Хриси откровено признава, че с Джизъса често комуникират помежду си заради дъщеричката им Йоана и сина им Давид. А какво прави всеки с личния си живот, другият не се интересува. 

Преди време името на Христина беше забъркано с това на сина на петролния бос Георги Самуилов - Младен. Клюката обаче ги раздели толкова бързо, колкото и ги събра.
Има ли Христина човек до себе, както и още любопитни подробности от живота й с Благой Георгиев, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 20 май.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819121
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: