Story- брой 2/2013

-25%
е-списание - Story- брой 2/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 2/2013

(3.64 от 11 гласа)Златка и Миро с църковен брак

Моделката Златка Димитрова споделя в новия брой на списание Story, че макар вече да живее с половинката си Миро, той все още не й е предложил официално. „Аз не го притискам. Както и никога не съм го притискала да се разведе, колкото и да се говореше навсякъде, че съм му поставила ултиматум", обяснява брюнетката. "Миро е улегнал мъж, той сам реши и направи тази сериозна крачка в живота си, която обмисля достатъчно време. В крайна сметка постъпи мъжки - и спрямо мен, и спрямо жена си. Колкото до това дали аз самата искам да се омъжа – да, така е. Но държа на църковен, а не на граждански брак. Християнка съм и макар че бракът в църква да не е юридически легитимен, за мен той е много по-важният “, допълва още Златка. Познава ли се вече еротичната моделка със сина на Миро, колко деца искат влюбените и в какви отношения е Димитрова с бившата жена на гаджето си, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 9-и януари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281912
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: