Story - брой 17/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 17/2016

(4.26 от 19 гласа)Списание Story стартира нова поредица - Crime Story, в която ще ви разкрива едни от най- разтърсващите, шокиращи и мистериозни световни криминални случаи. В новия ни брой, който ще бъде на пазара от 26 април, можете да прочетете историята на убийството на 6-годишната Джон-Бенет Рамзи. Вече 20 години полицията и прокуратурата продължава да разследва смъртта й. Малката Рамзи е носителка на не една и две титли от конкурси за красота. Пленителна, харизматична, малката Джон-Бенет е едно от най-популярните момиченца в Америка. А няколко дни преди Коледа, през 1996 г, за нея вече говори целият свят – тялото й е открито в мазето на къщата на родителите й. Светът е шокиран, а разследването губи нишка след нишка, за да се превърне 20 години по-късно в още по-голяма мистерия. Кой е заподозрян, кой признава и защо още няма осъден, четете в новия ни брой.


   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 20161312819117
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: