Story - брой 14/2015

-25%
е-списание - Story - брой 14/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 14/2015

(4.19 от 21 гласа)Кой ще е следващият излъган от Николета Лозанова?

Николета Лозанова се готви за нов десант на интимния фронт – ще забременее ли, ще се омъжи ли или ще се върне пак при Валери – въпрос на нова PR кампания.

В новия си брой списание Story поставя въпроса кой ще е следващият мъж, който ще попадне в лапите на еротичната моделка, и който ще стане жертва на PR стратегиите й.

Едно е ясно, Валери Божинов взе крайното решение да се отрече от от тази схема и избра да живее своя живот, в който да не е нейната жертва. Да му е честит 1- ви април! Все пак дни преди това се отказа от лъжата, в която го вкара все още законната му съпруга.

Още за манипулациите на Николета можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 1-ви април.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819114
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: