Story - брой 14/2013

-25%
е-списание - Story - брой 14/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 14/2013

(2.00 от 1 глас)Стела разкрива как се е измъкнала от смъртта

Холивудската каскадьорка Стела Ангелова, която в момента е една от звездите в Dancing Stars, разкрива в новия брой на Story, че една каскада едва не й коствала живота.
Къде и как се е случил инцидентът блондинката разказва единствено на страниците на списанието.
Оказва се, че макар да изглежда безстрашна пред екрана, Стела таи в себе си много страхове, които са вследствие на клаустрофобията, от която страда още от дете.
„В работата ми като каскадьор страхът ми не е генерално, че ще се ударя, или че мога да умра при грешка. Страхувам се, че мога да умра в точно определена ситуация“, споделя Ангелова.
Как от художествена гимнастичка Стела става един от най-търсените каскадьори и трудна ли е професията, заради която излагаш живота си на риск, звездата от Dancing Stars разказва само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819114
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: