Story- брой 12/2013

-25%
е-списание - Story- брой 12/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 12/2013

(3.33 от 6 гласа)Елен Колева: Бях на дъното

Актрисата Елен Колева признава в новия брой на списание Story, че знае какво е да си на дъното и е преживяла този срив, още докато е била обвързана с половинката си Александър Найденов.

„Жертва се чувстваш, когато не можеш да приемеш нещата и се питаш „защо на мен“? Но после разбираш, че е било за твое добро и си благодарен за изпитанията. Ако аз не бях минала през всичко, което ми се е случило до този момент, щях да изгубя безвъзвратно себе си", споделя тя.

"Знам какво е да си на дъното. Почувствах го още по времето, когато бях с Александър. И разбрах, че не трябва човек да позволява на друго човешко същество да му отнема идентичността и свободата - никога. С мен обаче се случи. Това ти го позволяваш, никой не може насила да го направи. Но, да знаете, не си заслужава, на никаква цена.“, допълва актрисата, която в момента е сред звездите в шоуто Dancing Stars.

Защо Елен Колева се обръща към духовното преди две години, как коментира интригите по свой адрес и има ли мъж до себе си в момента, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 20 март.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: