Story - брой 10/2015

-25%
е-списание - Story - брой 10/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 10/2015

(4.11 от 18 гласа)Катастрофите, които белязаха Галена

Галена не крие, че се обича, вярва си и е толкова щастлива, че дори не знае как може да изкаже цялото приятно вълнение, което изпитва.
Така е, защото се чувства пораснала и е научила уроците си, пише списание Story в новия си брой.
Разчистила е ненужните мисли и излишните хора, за да даде път на онова, което винаги е искала, но често е пренебрегвала – семейството си и бушуващата с нова сила страст и любов.

„Гледам по-позитивно на живота и дори да има неща, които ме смущават, просто ги изчиствам, или пък съществува проблем... но ако не го считаш за такъв, той просто не може да ти повлияе. Някак ти е розово и по-приятно. Сега вече знам – когато има нещо, което ме дразни, го решавам. Когато има човек, с когото повече няма как да продължа – просто го „изчиствам“. С мнозина постъпих така. Не комуникирам с излишни хора или пък ограничавам комуникацията до момент, в който да не засяга личния ми живот“, с широка усмивка казва носителката на наградата Музикален идол на годината.

Още за новите емоции, които изпитва, както и какво й костваше, докато стигне до този етап, Галена разкрива само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 4 март.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: