Story - август/2017

Още от поредицата Story

Story - август/2017

(3.75 от 4 гласа)В разгара на лятото Story ви предлага още по-гореща вълна от истории, любопитни четива, факти и разкрития. Вярваме, че глупостта е временно състояние на душата, нещо като тийнейджърските години – преминава бързо, но някак още по-бурно, а понякога и гротескно. Като породените от глупост шокиращи пластични операции на звездите, които ви представяме и така ви напомняме никога да не правите това. Но пък можете да се поучите от Тервел Пулев как се продължава напред, въпреки съмнението, от Део и Мариана – как се обича истински, да научите защо Емлия Кларк не иска никой да я поучава, а Идрис Елба най-накрая е супергерой.

Главната героиня на броя пък може да изглежда неуместна за някого, но Ариана Гранде успя да превърне иначе комерсиалното си присъствие, след една зловеща нощ, в кауза на милиони. Атентатът в Манчестър разтърси света, но преобърна нейният. Тя се превърна в символ не просто на надежда, а въпреки страха си - на смирението. Ако егото, агресията задават смисъл, значи сме загубили битката. Но и тази война, да я наречем най-общо със злото, независимо с какви средства се води, поражда омраза, защото победеният е нещастен и търси реванш. Според източната философия щастлив е само онзи, който се е отказал и от победата, и от поражанието. 
 
Дано успеем да приложим тази мъдрост. И нека живеем така, че да не мразим, онези, които мразят – нас или някого другиго. Свободата да бъдеш добър човек, прави чудеса. Да опитаме заедно.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: