Story - август/2016

Още от поредицата Story

Story - август/2016

(4.33 от 9 гласа)След 10 години започваме да пишем нова, още по-вълнуваща, още по-истинска история – тази, която вдъхновява, но и носи възможността за нов прочит. Казват, че промените са благословия и увереност да приемаш предизвикателствата.
Story, което от днес е на пазара, носи не само това ново чувство, свежия полъх, то носи удоволствието от факта, че вие, нашите читатели, приемате предизвикателството да продължите с нас по новия ни път. Изживявайте вълнуващи истории, четете Story! И не забравяйте, че звездите винаги ще имат „Блясък“. Любимото ви списание е част от нашата и вашата история, и отново е тук.
А в новия ни брой ние ви пренасяме в света на арабските принцеси и ви разказваме техните съвременни приказки от 1001 нощ, любовната история на Джони Кеш и Джун Картър със сигурност ще ви просълзи, ще се изненадате, че животът на наследниците на руските лидери се оказва повече комикс, отколкото лукс. Но затова пък от специалните ни страници Deluxe ще разберете за какви „играчки“ харчат милиони звездите. Заедно с „Блясък“ ще ви разкрием най-актуалните новини за българските звезди... А, има още толкова интересни истории. Вие държите в ръцете си романа на звездите!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 20166131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: