Story - ноември/2020

Още от поредицата Story

Story - ноември/2020

(3.59 от 17 гласа)Uспехът и славата обичат дисциплинирания талант. Противно на масата, „окрякваща“ всяко свое никому ненужно постижение или невчесана мисъл в социалните медии, истински успешните хора имат друг свят, в който важно е само онова, което може да бъде изразено с труда и таланта им. В този брой разказваме историите на толкова трудолюбиви и талантливи хора, като музиканта Васко Василев, тенисистката Цветана Пиронкова, проф. Йонко Мермерски, но показваме и един друг свят, родил феномена Кардашиян, а след това погубил го безмилостно.

Когато имаш единствено амбиция, но няма какво да покажеш с нея, тя се превръща в арогантност, към която тълпата става любопитна. Докъде можеш да стигнеш, когато нямаш нищо? Твърде далеч, разбира се. Не съществува морал, критично мислене или креативен подход, който да те спре да забавляваш гъмжилото, което иска зрелище от теб, а то се случва толкова естествено. Някои анализатори твърдят, че масовата култура на консумация ражда подобни явления за забавление на изтощения, пренаситен и съответно безкритичен човек – винаги гладното чудовище за сензации. А когато вече нищо не може да го засити, то убива творението си. Така и Кардашиян се оказаха изтъркан номер в панаирджийското шоу на света. Най-вероятно ще изплуват от блатото с нова история за милиони, но скептичният зрител вече ще ги сравнява с новата си любима играчка. Никак не е лесно да искаш да задоволиш вкус, който е готов да те превърне в дюнер, за да може да те преглътне.
Но ако си човек, който владее стихията си, уважава труда си, този на останалите и знае кога да спре, за да не влезе в цирковата арена, ще бъде винаги ценен и уважаван. Гладиаторите на евтината слава, бързите пари и лотарийния принцип на успеха никога не са били помнени дълго. Те са като фойерверк. След тях циркът спуска завесите и търси нови клоуни. Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819111
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: