Story - октомври/2019

Още от поредицата Story

Story - октомври/2019

(4.75 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Забравяме феминизма, който ни направи „равни“ и игнорира спецификите на пола ни, забравяме и онези, които все още твърдят, че жените са нещо случайно възникнало на този свят, нека забравим и теорията, според която жената е манипулативно същество, което не се колебае да използва целия си арсенал от женски хитрини, за да получи своето. Какво остана след като премахнахме всички бариери от погрешни мисловни модели? Остана властта, която всеки иска. По последни данни дамите в правителствения сектор у нас са 40%, докато средно за ЕС са около 30 на сто, но пък само в някои пророчески сказки жена управлява България. А светът, според някои политически романтици, все повече е на новия световен феномен „марш на сестрите“. Най-големите икономики се ръководят от жени. Да, те са умни, упорити и притежават брилянтни професионални качества, именно затова са на върха на кариерата си. Но техният успех все пак зависи от това кой и как ги подкрепя. Доколко сме готови да приемем жени лидери? Има впечатляващ прогрес, но бавен и той се дължи на това, че повечето жени саботират собствените си амбиции, притесняват се, че ако отстояват в равностойна дискусия гледната си точка наравно с мъжете, ще бъдат „мъж в пола“. Популярната психология много се постара през последните години да внуши тази патология. Страхът да бъдеш неженствена, ако заявяваш позиция, се оказва изключително силен. Очаква се да го направиш „по женски“, леко сълзливо, дори флиртаджийско. В света на бизнеса и политиката подобни женски номера обаче пречат именно на нежния пол да реализира идеите си. Новият модел на лидерство изисква да се използват най-силните женски страни – умението да съпреживяваш и да изграждаш взаимноизгодни отношения. Необходим е настойчив маниер и доброжелателна праволинейност. И в света на бизнеса, и в политиката все повече стават полезни развитата емоционална интелигентност, умението да слушаш и постигаш компромис. Макар и да не са съвсем наясно сега как ще минат с високите си токчета по минното поле, което предразсъдъците са оставили, дамите все по-уверено стъпват по мъжкия път с женска твърдост. Това не е феминизъм, това е характер.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
Страници: 100
ISSN: 20191312819110
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: