Story - декември/2016

Още от поредицата Story

Story - декември/2016

(4.14 от 14 гласа)Човекът няма природа, той има история

И когато някой дръзне да оправдае или пък да накърни някого с „природата“ му, нека преди това се замислим какво, кого и защо онзи, другият, е избрал да бъде в неговата история, а не в природата му. А в новия ни брой има толкова вдъхновяващи, а и каращи ни да размишляваме, истории. Ще разберете как е „писала“ своята една от най-големите звезди на турското кино – Нургюл Йешилчай, какво й е струвало да бъде тази жена, която тя избира да бъде още на 7 години. Една друга жена, въпреки предразсъдъците, въпреки болестта си, избира да допише своята история с 23 години по-млад от нея мъж, без да се оправдава. Разказвачи сме и на една друга история, в която без да съдим, без да даваме оценки, говорим за онези мъже и жени, които въпреки различната си сексуална ориентация, имат или искат да имат семейства и деца. Грешно ли е? Крият ли се? Въпроси, на които няма нужда да се търсят правилните отговори, нито някой да бъде назидаван. Защото нищо в живота ни не се случва задължително. Историята не е низ от случайности, които ние изживяваме, тя е онова, което ние, с изборите си създаваме. В нужния момент, всичко може да се промени. Само трябва да си изберем историята. Остават броени дни до Коледа – пожелайте, създайте и изживейте онази, която ви прави наистина добри. Останалото е просто суетата да оправдаете нечии очаквания.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 201661312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: